כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/02/2004 | 15:44 | מאת: אפרתוש

אני סובלת מכאבים באזור שמתחת לאצבעות כף הרגל מתחת לאצבע השניה, האזור שם הוא קשה מאוד יבלת. הבעיה מחריפה בהליכה ובמיוחד בהליכה בנעלי עקב . הכאב הוא כאב חד מאוד ומרגיש כמו זרמים, קוצים לתוך הרגל. אני מעוניינת לפתור את הבעיה אחת ולתמיד - למי עלי לפנות והאם יש בכלל פתרון לבעיה. תודה מראש.

17/02/2004 | 19:37 | מאת:

אפרטוש שלום. הבעיה שאת מתארת נובעת מלחץ מקומי מוגבר. את הולכת הרבה עם עקבים? כנראה שזאת הסיבה העקרית לכך. יתכן שיש סיבה מבנית בכף הרגל שלך המקשה עלייך, כתוצאה מנזק מצטבר בשל נעילת עקבים . יש עוד הרבה סיבות לכאבים כמו שאת מתארת ככה שצריך לבדוק את העניין יותר לעומק. בכל מקרה אם הליכה עם עקבים מכאיבה לך אז אל תלכי עם עקבים או שתלכי עם נעלי פלאטפורמה שזה כאילו עקבים אבל לא... במידה ותרצי לטפל בעניין יותר לעומק, פני לאורתופד העוסק בכירורגיית קרסול וכף הרגל. בברכה דר' י. טיטיון מנהל השירות לכירורגיית קרסול וכף רגל - בלינסון