שאלה למומחה כף רגל.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/02/2004 | 13:07 | מאת: רונית

דר יקר. אני בת 28 ומאז שאני מקיימת יחסי מין אני מגיעה לאביונה רק עם מלקקים לי את בוהנות כפות הרגליים. הבעיה העיקרית היא שלא כל הפרטנרים שלי מוכנים לכך כי הם טוענים שזה מגעיל ולא נקי ולא אסטטי. האם יש איזה משחה או אבקה או טיפול מיוחד שניתן לבצע בכפות הרגלים כדי שיהיה להם יותר קל "לטפל" בי? תודה - רונית

16/02/2004 | 19:50 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

שלום רונית. השאלה שלך נשמעת כמו בדיחה חולה של מישהו שחומד לו לצון אך אני אענה ברצינות. 1 - יש גברים שכפות רגליים מסריחות מדליקות ומגרות אותם. את יכולה למצא לך אחד כזה וכך תהיה לך זוגיות מושלמת. 2 - את יכולה לנסות אמצעי קיצוני כמו מים וסבון שניתן בעזרתם לשטוף את כפות רגלייך הרגישות לפני קיום יחסי מין, יתכן שאז יהיה יותר קל לבני זוגך ללקק אותן. 3 - את יכולה לכרות לעצמך את כף הרגל בעזרת סכין מטבח חדה וללקק אותה בעצמך בזמן קיום יחסי מין וכך להגיע לאביונה המיוחלת. 4 - את יכולה לא להציק לי בשאלות אידיוטיות ואז גם לא תקבלי תשובות אידיוטיות. בברכה - דר' י. טיטיון

17/02/2004 | 23:34 | מאת: רונית

הי דוקטור. אתה נשמע חמוד... אתה לא בקטע של כפות רגליים אולי???

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול