אי סמטריה בצלום האגןאצל תינוק בן חדשיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/02/2004 | 23:33 | מאת: עדינה

רופא נכבד הנכד שלי,בן 7 שבועות עבר צלום אולטרה סאונד של הירכים ונמצא ששני הצדדים אינם סמטריים. ברצוני לשאול מה הן התוצאות של מצב כזה ומהן דרכי הטפול. האם חלילה יש חשש מצליעה ? מחכה לתשובה סבתא מודאגת

11/02/2004 | 08:43 | מאת: ד"ר זאב אשכול

לא סיפקת מידע מספיק לצורך תשובה עניינית. מצב של אי שוויון במפרקי הירכיים עלול לנבוע מנקיעה או תת נקיעה של המפרק שעלולה להחמיר בהמשך. פנו לאבחון, מעקב וטיפול במסגרת אורתופד ילדים.

11/02/2004 | 08:43 | מאת: ד"ר זאב אשכול

לא סיפקת מידע מספיק לצורך תשובה עניינית. מצב של אי שוויון במפרקי הירכיים עלול לנבוע מנקיעה או תת נקיעה של המפרק שעלולה להחמיר בהמשך. פנו לאבחון, מעקב וטיפול במסגרת אורתופד ילדים.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול