גולה באיזור שקע קדמי לפני כרית כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

03/09/2016 | 11:27 | מאת: יוסי

שלום. בן 43. לפני מספר ימים חשתי בכאב בהליכה בכרית כף הרגל (יותר באיזור שלפני הכרית הקדמית). כשהתבוננתי שמתי לב לשטף דם בקוטר 3 סמ שבמרכזו גולה רגישה למגע. אינה בולטת אך במישוש ניתן לחוש אותה. אני מתעמל הרבה בהליכות וריצות. מה יכולה להיות האבחנה כאן? חלילה גידול?

שלום רב אין לקפוץ למסקנות לגבי גידולים, במיוחד שנצפה שטף דם. במידה והנפיחות לא חולפת מעצמה, יש לבצע סונר מכוון לאיזור ולפנות לרופא שלך. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול