שבר עם תזוזה במסרק החמישי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/08/2016 | 12:11 | מאת: יהודית

אני בת 58 בריאה תודה לאל . עוסקת בספורט .. שברתי את המסרק החמישי במדרגות אחרי 5 שבועות בגבס רכשתי את המגף הקצר. יש לי טיסה לריו בעוד שבועיים כמה זמן צריך להיות איתו ? האם מומלץ לישון איתו ? מתי מומלץ לעשות נסיונות דריכה ללא המגף . התור לרופא בעוש שבוע ואני בלחץ בגלל הטיסה . בתודה מראש על עזרתכם

שלום רב על מנת לתת יעוץ ספציפי עלי לראות את צילום הרנטגן. ככלל אצבע, לאחר מספר שבועות ניתן לדרוך על הרגל, בודאי שעם מגף. תהני בריו. תביאי מדליה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול