כאבים בבוהן כף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/08/2016 | 15:46 | מאת: צבי

בן 36. לפני כ-3 שבועות נפל על בוהן שמאל בכף הרגל, מגובה יחסית נמוך סוללה של אופניים במשקל 8 ק"ג בערך. בהתחלה היו כאבים במקום, אך הם נעלמו ולא הוגבלתי בהליכה, או בכיפוף הבוהן. יחד עם זאת, גם עכשיו, 3 שבועות אחרי, בכל נגיעה שלי באיזור, אני חווה כאבים. האם יש חשש לשבר? האם ללכת לבדיקה? אשמח לייעוץ. צב

שלום רב הסיכוי לשבר נמוך, ובד"כ גם לא נהוג טיפול מיוחד בשבר באצבע אם יש. במידה ומודאג עשה צילום רנטגן. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול