כאבים בכף הרגל ונפיחות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/08/2016 | 21:03 | מאת: גדי

לפני כשבוע התחילו בהדרגה (תוך יומיים) כאבים חזקים בכף רגל אחת בדריכה באזור העקב ומתחת לגשר, לפי הסימפטומים האלו זה די דומה לדורבן, אבל לאחר שהופיעו הכאבים החזקים גם נוספה נפיחות קצת חמה וקצת בצקתיות בשטח שבין מתחת לקרסול הפנימי לעקב ולגשר וגם קצת מתחת לגשר. הכאבים החזקים והנפיחות כבר חמישה ימים. האם דורבן מלווה גם בתופעות של נפיחות ובצקתיות כמו שתיארתי?

שלום רב דורבן אינו גורם לנפיחות בכף הרגל. יש לחפש סיבות אחרות כגון דלקת או פציעה אחרת. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול