שינויים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/08/2016 | 07:54 | מאת: גלית

שלום ד"ר, אני בת 43, כפות הרגליים שלי השתנו מאוד. אני מניחה שבעקבות הריונות. כפות הרגליים התרחבו ב 50% עד כדי כך שמתקשה למצוא נעליים. האם יכול להיות ששלוש שנים אחרי הלידה האחרונה כפות הרגליים באותו מצב? בנוסף אין לי תחושה בבהונות עד כדי כך שנפצעתי מזכוכית דיממתי ולא הרגשתי. אציין שבשל מצב כפות רגליי אני נועלת סנדלים עם רצועות מתכווננות ללא עקב ואין לחץ על הבהונות. האם התופעות מוכרת לך? יש לכך פתרון?

שלום רב יש לבצע בירור בנושא זה. יש לבצע בירור האם יש הורמון גדילה מוגבר (מצב המוכר בשם אקרומגליה), וכן לבצע בדיקת EMG לבדוק תפקוד העצבים כיוון שאת מתלוננת על תחושה ירודה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול