פצע בכף הרגל לאחר דריכה על זכוכית.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/07/2016 | 07:57 | מאת: רז

היי, לפני כ3 שבועות דרכתי על זכוכית, די הזנחתי את זה ורק לאחר כשבוע של כאבים הלכתי לאורטופד, באולטרה סאונד ראו מעט שברי זכוכית קטנים, האורטופד הצליח להוציא עם מחט. טיפלתי בפצע עם פולידין, לקחתי אנטיביוטיקה נגד זיהום. עכשיו, כ3 שבועות מאז שזה קרה (כשבועיים מאז שהתחלתי לטפל בפצע) הכל החלים למעט הנקודה של החתך עצמה, שהיא עדיין די בולטת וכשאני נוגע בה עדיין נורא כואב. האם זה נורמלי, או שסביר להניח שעדיין יש זכוכית בפנים? תודה, רז.

שלום רב בהחלט ייתכן שנשארה זכוכית. ניתן לצלם על מנת לבדוק זאת. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול