התייעצות בקשר לאוס נביקולאר לאופציה ניתוחית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/07/2016 | 22:20 | מאת: ספיר

אשמח לעזרתך אני סובלת קרוב לשנתיים מכאבים חזקים ברגל אחרי איבחון נמצא שיש אוס נביקולאר אקסס וגיד שצריך להוזיז ניסיתי מספר טיפולים פיזוטרפיה,הידרוטרפיה ומדרסים שלא עזרו כלל פניתי לרופא על מנת לקבל פיתרון והפתרון הוא ניתוחי OS PRENAVCULAR שם הניתוח הוא KIDNER PROCCEDURE . בוצע גם MRI קרסול וזה סיכום הממצאים-הגידים שינויים ניווניים קלים שבין אוס נביקולרי והנביקולה משמעות קלינית לא ברורה,נוזל כמות קטנה בהיקף גיד TP באיזור אחיזה אל האוס הנביקולארי ושינוייפ בצקתיים ברקמות הרכות שטחית וקדמית לאזור .שינויים סינגל ברקמות הרכות בסמוך לרצועת הספרינג ואחיזת גיד TP 1.אשמח לעזרתך לפענוח תשובת הMRI 2.ועזרה האם אחרי כל התקופה שבא אני סובלת כדי לעבור את הניתוח 3.ועד כמה הוא מומלץ 4.העצם לא יכולה להסתדר חזרה למקום?

שלום רב לא ציינת את גילך. ניתוח לכריתת העצם העודפת וקידום הגיד עם קיבועו מחדש הינו ניתוח מקובל. יש לדעת כי אינו עוזר ב100%, ומומלץ נסיון זריקה מקומית בין העצם העודפת לנביקולר עצמה, על מנת לוודא כי אכן מקור הכאב משם. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

21/07/2016 | 19:43 | מאת: ספיר

תודה על עזרתך גילי 22,קיבלתי זריקת קורטיזון בהזרקה לעצם עצמה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול