כאבים בכל כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/07/2016 | 14:45 | מאת: נתי

שלום במוצ"ש האחרון רצתי על חצץ ללא נעליים, הייתי חייב לרוץ לא משהו שעשיתי בכוונה. הריצה הייתה בערך 5 דקות. חזרתי הבייתה הלכתי לישון, וכשקמתי בבוקר הרגשתי כאבים עזים בכל כף הרגל שאני לא יכול לדרוך עליה בכלל, עד היום הכאבים חזקים וכמעט שאני לא יכול ללכת , הכאב הוא בעיקר בעקב ובאמצע כף הרגל. אציין שברגל שמאלצהכאב יותר חזק וכן יש סימן כחול קטן באמצע הרגל. השאלה שלי אם ללכת לרופא בדחיפות או לחכות כמה ימים וזה יעבור..? אשמח לתשובה.

שלום רב ממליץ להמתין מספר ימים, ככל הנראה שטפי דם וחבלות לחלק הפנימי של כף הרגל. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול