האם זאת מחלת מקצוע ולמי לפנות ?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/02/2016 | 19:47 | מאת: שי נקר

שלום רב !אני מפעיל ציוד הנדסי בעירייה מזה כ15 שנה דוושת הגז בכלי דורשת הפעלה מסיבית של הקרסול ,לאחרונה חש כאבים חדים בכל מפרק הקרסול עד כדי חוסר אפשרות ללכת ,לאחר חבישה האזור נרגע במעט.הכאבים עוברים בין קרסול ימין לשמאל .מהי התופעה הזאת ?האם זה משהו שעובר?האם כדי לתבוע מחלת מקצוע ולהחליף עבודה?האם יהיה אפשר להוכיח שזה מהעבודה?

שלום רב ממליץ לפנות לאורטופד ולבצע צילומי רנטגן וסונר לבדוק את מצב הקרסול. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול