האם ניתן לעבור ניתוח הארכת גיד אכילס בגיל 22?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/02/2015 | 01:40 | מאת: 0509900909

שלום, אני בת 22 ומגיל 0 הולכת על קצות האצבעת. תמיד מעירים לי ללכת רגיל אבל זה לא בשליטתי מכיוון שתנועת כף הרגל שלי מוגבלת. לאחר בדיקה שערכתי הבנתי כי מדובר בגיד אכילס מקוצר ורציתי לדעת האם אפשרי לעבור ניתוח הארכת גידים בגיל הזה מכיוון שעד עכשיו ראיתי כי רק ילדים בגיל הרך עוברים אותו. קשה לי ללכת הרבה ללא ליווי של תחושת כאב, שמשום מה מורגשת ככאב בעצמות בחלק הקדמי של הרגל. מה הם ההשלכות של הניתוח והסיכונים בגיל שלי. והאם באופן כללי מומלץ לי לעבור אותו? תודה רבה ויום טוב!

שלום רב ניתן לעבור הארכת אכילס דרך הגיד עצמו או דרך השרירים גם בגיל זה. התוצאות טובות. לאחר מכן גיבוס ופיזיותרפיה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג

04/02/2019 | 15:42 | מאת: ליזי

וההחלמה והכאבים לאחר ניתוח לבן 13?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול