שחיקת סחוס בגב כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/09/2013 | 16:15 | מאת: הילי

אני בת 60 עוסקת המון בספורט וריקודי עם, בצילום כף רגל הסתבר למומחה בתחום כי יש לי שחיקת סחוס ציטוט: "טחנת את הסחוס" בגב כף הרגל למטה עד תחילת השורשי האצבעות, לטענתו פשוט חיים עם זה!. שאלתי, חוץ ממדרסים שרכשתי, פיזיוטרפיה, מה עוד ניתן לעשות

שלום רב באילו מפרקים מדובר? כל מפרק מתנהג אחרת ולא חייבים "לחיות עם זה". ניתן להקל מאד על ידי זריקות מקומיות למפרק, ולעיתים על ידי טיפול ניתוחי. רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול