ניתוח אסתטי לרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/06/2012 | 08:31 | מאת: ג'ולי

שמעתי שיש ניתוח אסתטי לקיצור אצבע שניה בכף הרגל 'אני לא יודעת למי לפנות האם אתם מבצעים את הניתוח הזה?כמה אפשר לקצר ,כמה ימי החלמה והאם יש סיכונים?האם יש ניסיון בארץ בניתוח זה? אשמח לקבל תשובה מהירה, מאוד מפריע לי העניין ולא יכולה ללבוש נעליים פתוחות .. תודה

שלום רב ישנם ניתוחים לתיקון עיוותים ברגליים כולל בוהן 2, אך לא מומלץ לבצע ניתוח למטרה אסטטית בלבד. בברכה ד"ר אלון בורג

24/06/2012 | 12:43 | מאת: ג'ולי

למה לא מומלץ יש סיכונים? האם עושים ניתוח זה בארץ ? אם העניין מפריע ואפשר לתקן ...היום עושים ניתוחים פלסטיים מאוד מסוכנים ומיותרים, אני ראיתי בטלוויזיה איך מבצעים את הניתוח בארצות הברית נראה מאוד פשוט

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול