בעייה של עצם בולטת בבוהן כף רגל (הלוקס ולוגוס)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/06/2012 | 19:30 | מאת: סיגל

יש לי עצם בולטת בכף רגל לפי מיטב הבנתי במונחים רפואיים הלוקוס ולוגוס לאחרונה סובלת מכאבים בעצם במיוחד בפעילות ספורטיבית מאוד רוצה לפתור את הבעיה, האם לאחר ניתוח יכול להיות שהבעיה יכולה לחזור שאלתי - כמה זמן המתנה לניתוח ומה העלויות אודה על היענותכם

שלום רב לגבי חזרה של העיוות לאחר הניתוח - אחוז מסויים עד 10% ופחות תלוי באיכות התיקון ובעיוות עצמו. לגבי זמן המתנה ועלויות - תלוי האם מדובר בניתוח באופן פרטי או בבית חולים ציבורי. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול