כאב נקודתי בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/12/2011 | 17:50 | מאת: סטס

שלום, אני לא מיזמן התאוששתי מנקע קל בקרסול לאחר קפיצה לרוחק לא מוצלחת (חוסר היציבות והכאב כבר נעלם ואני מסוגל לרוץ למרחקים ארוכים ללא שום כאב או אי יציבות) אך שמתי לב שיש נקידה מסוימת בקרסול (רק על רגל אחת) שאם אני נוגע בה יש כאב דיי חזק, למען האמת הכאב הזה לא מפריע לי בכלל בשום פעילות ספורטיבית, אבל אני סתם רציתי לקבל חוות דעת אם אני צריך לעשות משהוא בקשר לכאב הזה? שמתי לב שהכאב נימשך כבר שבוע... יכול להיות שהכאב הזה הוא בעצם סדק או שבר אולי? והאם צריך ללכת לאורטופד ולעשות בדיקות?

30/12/2011 | 10:49 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אם אני צריך לעשות משהוא בקשר לכאב הזה? - תפסיק ללחוץ שם ואז זה לא יכאב... יכול להיות שהכאב הזה הוא בעצם סדק או שבר אולי? - הכל יכול להיות אבל לא סביר שיהיה שבר שלא מפריע בפעילות ספורטיבית. והאם צריך ללכת לאורטופד ולעשות בדיקות? - במידה והכאבים לא עוברים אז כן. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול