כאבים ויאוש

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/11/2011 | 22:17 | מאת: דניאל

אני בן 24. חודשים שיש לי כאבים בעקבים אחרי 6 שעות של עמידה (כך אני עובד) פעם יכולתי לרוץ ככל צעיר בגילי. היום אני לא חולם על זה אפילו. עברתי רופאים אין ספור, בדיקות, מיפוים, צילומים. המליצו לי על מדרסים. עם הגבהות, עם קשת, עם בולמי זעזועים. ושום דבר לא עוזר. הודה למישהו כל כך אם יגידו לי מה לעשות, אל מי לפנות, מי יכול לטפל בי. אני לא מצפה לפתרון כאן בפורום, רק כתובת, לאן לגשת. בבקשה!

23/11/2011 | 09:02 | מאת: שטיין נתי

קודם כל חבל על היאוש, המון מחקרים תומכים בעובדה שאפטימיות ושמירה על מוראל גבוה עוזרת ביכולת הריפוי העצמי. במידה ומדובר בדורבן ( לא נתת מספיק פרטים) ישנם טיפולים כמו מתיחות, us במסגרת פזיותרפיה או גלי הלם כמו גם זריקות מקומיות. רצוי לשמור על משקל נמוך. רצוי לבדוק האם המדרס ממצה את מלא הפוטנציאל, סביר להניח שלא.

23/11/2011 | 12:12 | מאת: דניאל

עד כמה שאני הבנתי, לו זה היה דורבן הייתי אמור להרגיש כאבים בבוקר, לפני קימה, ואת זה מעולם לא הרגשתי. דבר נוסף: אתה כותב שסביר להניח שהמדרסים שלי לא מימשו או ממצו את הפוטנציאל. האם אתה יכול להמליץ לי או לכוון אותי אלו סוגים של מדרסים כן יעשו זאת? היכן לעשותם? איפה מומלץ? תודה לך על התשובה הקודמת וגם על זאת שמקווה תבוא.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול