החלמה מניתוח הלגאוס ואלגוס+ישור אצבע פטישית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/11/2011 | 17:41 | מאת: צחי

שלום,עברתי את הניתוח הנ"ל יום שני שעבר דהינו 14.11 שאלתי כי נכון להנחיית המנתח תפרים יש להוריד 10-14 יום..ואת המסמר שנעצו מתחת הציפורן חודש וחצי..?? מה תפקידו בכלל? יש לציין שהכאבים נחלשים מיום ליום(ימים ראשונים ממש סיוט)ומתי אוכל לחזור לעבודה..אני מבין שתהיה בעיה לשים נעלי ברזל..

24/11/2011 | 13:41 | מאת: מחר'

עליך לפנות בשאלות אלו לרופא המנתח. כל אחד והגישה שלו. בברכה - דר' טיטיון.

24/11/2011 | 13:42 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

עליך לפנות בשאלות אלו לרופא המנתח. כל אחד והגישה שלו. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול