שוור עצבא שניה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/11/2011 | 11:07 | מאת: אירה

שברתי אצבע שניה מנפילת משקל על הרגל. שבר עם תזוזה שהאחוי לא טוב , עצמות עוצדות לא במקום ונוצר קליוס בחלק תחתון של כף רגל. הרופא חשב על ניתוח אך לאחר CT המליץ על המתנהשל 3 חודשים כדי לראות האים גוף מתמודד לבד וקליוס נאלם. שאלה: האים יש משהוא שיכול להפחית את הכאב - מדרס, נעליים..... והאים מצב יכול להסתדר בלי נותוח. אם הולכים לניתוח אז מה...

24/11/2011 | 13:40 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

בד''כ ניתן להסתדר עם מדרס. אם לא הטיפול הוא ניתוחי. פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול