קשת פנימית גבוהה ומתיחות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/11/2011 | 20:37 | מאת: גלי

שלום שוב כתבתי לכם השבוע לגבי תוצאות מיפוי עצם, לצורך העניין:אני בת 25 יש לי כאבים בעקבים מזה כשנה וחצי בצעדים הראשונים אחרי קימה בבוקר ואחרי מנוחה ממושכת, ובברכיים מזה מס' שנים ללא רגישות בגיד אכילס או שברי מאמץ היום האורתופד כף רגל הסתכל ואמר שמיפוי העצם תקין ושחשוב מאד שארד במשקל,וחובה לעשות מתיחות,להמשיך ללכת עם המדרסים וללכת עם נעליים מרופדות בלבד. לא שאלתי אותו איזה מתיחות וכיצד לעשות אותן. האם ידוע לכם על סירטון שמראה כיצד עושים? האם אתם מבינים איזה סוג של מתיחות? בהקשר למצבי? שבת שלום כל טוב

שלום רב בהנחה שמדובר בדלקת של פציה פלנטרית (דורבן), יש לבצע מתיחות לגיד האכילס וכן לרצועה בכף הרגל (על ידי מתיחת הבהונות למעלה). יש להקפיד מספר פעמים ביום. בברכה ד"ר אלון בורג

22/11/2011 | 22:52 | מאת: גלי

היי, ותודה לך על היחס ! א.אודה לך אם תעזור לי אני מחפשת סירטון שמראה איך לעשות את המתיחות הפיזיוטרפיסט שהייתי אצלו במשך כמה חודשים טובים לוקח לי המון כסף ושכחתי את המתיחות. ב.לעשות את המתיחות יום יום זה מוגזם?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול