הלקוס ולגוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/11/2011 | 07:51 | מאת: אסתר

אני בת 55 ולפני 20 שנה עבתי בשני הרגליים הלגוס ולגוס בהצלחה .בחודש האחרון יש לי כאבים עזים בכרית כף הרגל ואף האצבע השניה ברגל ימין עלתה לי על הבוהן.וזה מפריע לי מאד .יש חשד שיש לי מורטון נוירומה .איך אפשר להזיר את האצבע חוץ מניתוח ?ולמה זה קורה?הרי עשיתי תיקון לרגליים לפני 20 שנה.

שלום רב חזרה של העיוות או רכיבה של בוהן בהחלט יכולה להיות לאחר שנים מהניתוח. במידה והעיוות גמיש ניתן להעזר בסדים או בגומיות יעודיות. במידה ולא לעיתים יש צורך בניתוח חוזר. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול