סדק בכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/11/2011 | 13:43 | מאת: רויטל משיח

ביתי חיילת בת 19 ,בחודש פברואר השנה נחבלה בכף רגל שמאל ומאז מתלוננת על כאבים , בחודש מאי עברה צילום ונמסרה תוצאה שלילית , החודש ביקרה שוב אצל אורטופד צבאי שבדק את הצילום והתברר שיש לה סדק באורך 7 מ"מ, נמסר לה על ידו שעקב כך שלא טופלה כראוי בחודש מאי כנראה שהסדק יתאחה לא בצורה הנכונה וכרגע ממליץ על ניתוח , היא ביקרה אצל אורטוד מומחה באסף הרופא שמסר שאינו ממליץ על ניתוח. הילדה סובלת מכאבים ,לא עזרו טיפולי הפיזיותרפיה ולא טיפול תרופתי האם מומלץ לעבור את הניתוח?

שלום רב לא רשמת איזה שבר ובאיזו עצם, כך שקשה לתת תשובה דרך האינטרנט. בעקרון לא כל שבר שלא התחבר חייבים לנתח. לעתים ניתן להשאיר כמות שהוא ולחיות חיים מלאים וטובים. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול