התנפחות לא סבירה של כף רגל ושוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/09/2011 | 23:15 | מאת: משה

שלום רב, אבי בן 73 וסובל הרבה שנים מבעיות גב, העקבות כך לעיתים נרדמות לו הרגליים. אבי הוא אדם חזק ומאוד פעיל ומרבה ללכת. לפני כשלושה חודשים החלה להתנפח לו כף הרגל (העיקר בחלק העליון) ,ומעלה לכיוון השוק,ללא כל כאב. מאז הוא מסתובב כך עם הרגל והנפיחות לא משתנה,הכל נשאר מאוד נפוח. הוא ביצע לאחרונה בדיקת דופלר והיא נמצאה תקינה. אני מבקש לדעת איזה רופא מומחה כדי שיראה את אבי? מה זה יכול להיות ? האם הוא צריך להתאשפז? תודה מראש בברכת שנה טובה

שלום רב ממליץ קודם כל שייבדק על יי רופא המשפחה לנסות לאבחן ולטפל בנפיחות במידה ולא מדובר בבעיית החזא ןרידי ניתן לנות לאורטפד לקבל חוות דעת בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול