חוות דעת אורטופדית לצבא

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/09/2011 | 12:10 | מאת: סיגל מושקוביץ

הבן שלי עומד להתגיס לצבא יש לו בעיה של עקב אכילס שעלו עליה רק לפני כשנה דבר המקשה על הליכה יציבה וריצה האם תוכלו להמליץ על אורטופד מומחה שיוכל לבצע בדיקה ולכתוב מכתב על מסוגלותו הפיזית כפי שיחידת הגיוס מבקשת תודה רבה מראש על העזרה

שלום רב חוות דעת על בעייתו הרפואית דרך אורטופד שמטפל בו. לחלופין גם טיטיון ואני נותנים חוות דעת. בברכה ד"ר אלון בורג

26/09/2011 | 17:10 | מאת: סיגל מושקוביץ

תודה על התשובה המהירה האם אתם רופאים שעובדים בקופת חולים כללית ? או נמצאים בהסדר של כללית מושלם? תודה מראש

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול