ניתוח לתיקון הלוקס ולגוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/09/2011 | 12:06 | מאת: מתעניינת

שלום, יש לי בליטות ב-2 הרגליים עוד מאז שאני קטנה. ככל הנראה, מדובר אצלי בעניין תורשתי מאחר ולסבתא שלי היה את זה. זה מציק לי כבר הרבה זמן מבחינה אסטתית. זה גורם לי להרגיש לא בנוח ולכן אני נמנעת מלנעול נעליים פתוחות שבהן יש אפשרות לראות את העצמות הבולטות. אין לי כאבים באיזור ביומיום, רק לפעמים כשאני לובשת נעליים מסויימות שלוחצות על איזור העצמות. רציתי לדעת האם בכלל מנתחים במצב כזה או שעדיף לא לגעת באיזור כי יכול להיות רק יותר גרוע? האם כדאי לי לקבוע תור לרופא מומחה אורטופד להתייעצות? תודה רבה מראש. יום טוב.

25/09/2011 | 15:16 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

רציתי לדעת האם בכלל מנתחים במצב כזה או שעדיף לא לגעת באיזור כי יכול להיות רק יותר גרוע? - תמיד יכול להיות יותר גרוע אבלך בד''כ ניתוחים מסוג זה מצליחים יפה. האם כדאי לי לקבוע תור לרופא מומחה אורטופד להתייעצות? - לשיקולך אך בהחלט ניתן לטפל בבעיה. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול