שבר בבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/09/2011 | 19:12 | מאת: כרמלה

שלום ד"ר צלום לאחר שבועים בעקבות שבר בבוהן בכף הרגל הראה כי אין כל שינוי בעמדה וכי השבר נשאר כמו ביום הנפילה. נאמר כי אם לא יהיה שיפור ישקלו קיבוע. היום שלושה שבועות לאחר הנפילה האצבע עדיין נפוחה האם זה "נורמלי" והעור בבוהן כל הזמן מתקלף. כמה קרם אני שמה לא עוזר האם זה מעיד על מצב רפואי המחייב פניה לרופא או שניתן להמתין עוד 10 ימים לביקורת.

25/09/2011 | 14:49 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האצבע עדיין נפוחה האם זה "נורמלי" - בהחלט סביר. צריך סבלנות. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול