כף רגל שמאל רדומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/09/2011 | 20:28 | מאת: נעמי

שלום בשבועיים האחרונים אני מרגישה שכף הרגל השמאלית כמו "רדומה", בצד התחתון עליו דורכים- ביחלק הקדמי מהבהונות ועד לצד כף הרגל ההרדמות באה וחולפת, אך זוהי הרדמות מלאה- ללא תחושה כלל ומלווה בחוסר שליטה על הבהונות ה 3 ו ה 4 , שכאילו מתכווצות ונדצמדות אחת לשניה, וכשהאזור משתחרר גם הן חוזרות למצב רגיל. אודה על הסבר התופעה. מה יש לבדוק, מה צריך לבדוק וכו'. חשוב לציין כי בעברי נותחתי בגב תחתון עקב פריצות דיסק מלאות בחוליות L4 L5 S1 . תודה על עזרתכם נעמי

22/09/2011 | 11:36 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התיאור, יתכן ומדובר ב-Mortons Neuroma. יש צורך בבדיקה מסודרת ובדיקות עזר לפי הצורך. פני לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה – דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול