שבר בשוקית רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/09/2011 | 01:13 | מאת: ארז

שלום לך ד"ר אלון, אני כ-11 יום לאחר שבר בשוקית התחתונה של רגל ימין. שמו לי "סאד" שיחזיק לי את הרגל עם קיבוע לאחור, אך משום ה הוא נפל לי. היום ניסיתי "קצת" לדרוך על הרגל, ואף לקחתי תרגילי פיזיותרפיה מן האינטרנט. אני מרגיש כאילו גיד אכילס שלי מתוח מידי ולא מאפשר לי ללכת. האם זה ייתכן ?! ממש כאילו הרגל שלי לא יכולה להתנתק מן הקרקע, ואני מרגיש שיווי משקל. מה עליי לעשות על מנת לתקן את זה ?! יש לי כאבים בגיד אכילס, ועוד בשבר עצמו. יש סיכוי שהוא עוד לא התאחה לאחר 11 יום ?! ע"פ צילום של הרופאים מאיכילוב, מדובר בשבר קטן ויציב. אשמח לקבל תשובות בנושא. נ.ב. - אם יש לך רעיון לגבי מה אפשר לעש/ות בכדי לחזור ללכת הכי מהר, אשמח, על אף כי אני ספורטאי! בתודה, והמשך שבוע טוב.

22/09/2011 | 10:26 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

11 יום זה כלום וברור שהשבר עדיין לא היתחבר. סבלנות. לוקח לשבר להתחבר לפחות חודש וחצי. פנה למעקב וטיפול אורתופדי בקופ''ח באזור מגוריך. אל תדרוך. פיזיוטרפיה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול