שבר בעצם הקוניפורם

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/09/2011 | 10:38 | מאת: חני

שלום, נחבלתי ברגל ופוניתי לביה"ח שם קבע האורטופד שיש לי שבר בעצם הקוניפורם, הלכתי לרופא אורטופד בקופ"ח והוא אמר לי שאין לי שבר והוריד לי את הגבס וחבש לי את הרגל בתחבושת אלסטית. נכון לעכשו כף הרגל שלי נפוכה מאוד אני עדיין לא מצליחה להזיז את האצבעות וכואב לי מה עלי לעשות? תודה מראש

שלום רב להחליט למי להאמין לאורטופד בבית חולים או לאורטופד בקופה, ולפי זה לנהוג. תמיד אפשר לשאול אורטופד שלישי... שבר בקוניפורם דורש בד"כ גיבוס ל6 שבועות. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול