פגיעה בגב כף הרגל כתוצאה מנפילה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/09/2011 | 07:27 | מאת: דניאלה

שלום דוקטור, לפני כחודש נפלתי במדרגות כתוצאה ממדרגה שבורה וסובבתי את רגל שמאל בצורה חדה החוצה. מיד הרגשתי כאב עז, לא יכולתי לדרוך על הרגל יום שלם, ולבסוף יום אחרי הצלחתי. עכשיו, חודש אחרי אני עדיין מרגישה כאבים בגב כף הרגל ומכיוון שאני נמצאת בחול קשה לי למצוא ייעוץ רפואי. אשמח לשמוע האם יש צורך בבדיקות מתקדמות יותר והאם נגרם נזק חמור שלא ניתן לריפוי. ניסיתי לעשות הליכה וריצה אך זה כואב לי ואני מפחדת שלא אוכל להמשיך לעשות כושר גופני. תודה רבה!

שלום רב ממליץ בשלב ראשון לבצע צילום רנטגן פשוט. לאחר מכן במידה ואין שיפור לפנות לבדיקת אורטופד. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול