כאבים בקרסול וגיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/09/2011 | 16:16 | מאת: יוסי

שלום אני משחק טניס בתדירות גבוהה (4-5 פעמים בשבוע). לאחרונה החלפתי לנעלי טניס חדשות ובשבוע האחרון התחילו לי כאבים בגיד אכילס ובמפרקי קרסול כף הרגל. הכאב התחיל בהדרגה והחמיר עם הימים תוך כדי שאני משחק בזהירות. אתמול ראיתי שאני מוגבל בריצה עקב הכאבים ומיד הפסקתי. אני רוצה לחזור לשחק כמה שיותר מהר. שאלתי היא: 1. מה ההערכה של הבעיה? (מה זה יכול להיות?) 2. כמה זמן החלמה?

יוסי שלום ייתכן והנעל לא טובה לך. ייתכן והתאמצת יותר מידי. ממליץ על מנוחה ונוגדי דלקת בשלב ראשון. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול