שבר בפיבולה-יישור ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/09/2011 | 23:12 | מאת: אברהם

ד"ר שלום. בן 36, בפציעת ספורט לפני 6 שבועות אובחן שבר בראש פיבולה.כעת מטופל בפיזיוטרפיה. דריכה על הרגל אך ללא יכולת יישור הברך. בהתייעצות נאמר לי כי הסיבה לכך היא שהשבר עדיין לא התאחה, והגוף דוחה יישור. אבקש עזרתך אילו סיבות אפשריות להגבלת התנועה? האם יש בדיקות שצריך לעשות?

אברהם שלום, סיבות לחוסר יישור לאחר חבלה בד"כ כאבים או לחלופין חוסר יישור מספר שבועות קום לכן. במידה ואי ןהקלה עם פיזיותרפיה יש לפנות לאורטופד לבדיקה. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול