שאלה בנושא MRI קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/09/2011 | 14:00 | מאת: יניב

לפני כשנה וחצי נקעתי את הרגל ומאז נקעתי אותה מספר רב של פעמים. עשיתי מספר בדיקות:טלוס, אולטרסואנד, c.t שלא הראו על פגיעה. כמו כן אני עושה פיזותרפיה כשלושה חודשים פעמים בשבוע, הפיזותרפיה גורמת לשיפור אך עדין ישנם כאבים בהליכה ובמיוחד בניסיון לעמוד על רגל אחת בכיפוף שזה כלל לא אפשרי בשבילי.כרגע אני ממתין לבדיקת MRI השאלה היא אם לא היו שום ממצאים בבדיקות הקודמות אז אילו ממצאים ניתן לקבל בבדיקת ה-MRI? בתודה מראש, יניב.

שלום רב, MRI יכול להדגים מספר דברים, כגון רצועות קרועות או פגם סחוסי או בצקת במח העצם. בכל מקרה ההחלטה לגבי טיפול לא נובעת מבדיקות הדמיה אלו או אחרות, אלא על בדיקה קלינית ודיון איתך. בברכה, ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול