אנטי ואלגוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/09/2011 | 00:46 | מאת: ב.ג

בס"ד שלום! יש לי דלקת פרקים ראומטואיד ארטריטיס. מטופל באנברל ומינון נמוך של פרדניזון במגמת ירידה. כרגע הכאב מתרכז בגב כף הרגל. הראומטולוגית הפנתה אותי לאורטופד, והוא המליץ לי על מדרסים שעזרו מעט. לאחר שבאתי אליו שוב הוא המליץ לי לקנות נעלי "אנטי-ואלגוס". כעמט אף חנות לא יודעת מה זה, החנות היחידה שידעה אמרה שהם לא מוכרים את המוצר כי אינם מאמינים בו והמליצו על נעלי MBT. אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה נעלי "אנטי ואלגוס" והאם MBT עונה על אותו צורך. תודה רבה!

12/09/2011 | 10:42 | מאת: מיכי מנהיים

נעלי אנטי ואלגוס = נעליים למניעת ואלגוס, נעלי ספורט המיועדות למניעת קריסה, יש לכל חברת נעי ספורט, MBT בפרוש לא מתאימים

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול