כאבים והחלמה משבר בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/09/2011 | 17:26 | מאת: לאה

שלום רב, לפני כשבעה שבועות שברתי את הקרסול .שבר ללא תזוזה ולא הוצרכתי לניתוח. שמו לי אירקאסט למשך שישה שבועות .כאשר 4שבועות לא דרכתי על הרגל. היום אני הולכת בצליעה עם כאבים חזקים נפיחות אני עושה לבד פסיוטרפיה לרגל לפי המלצת הרופא. שאלתי האם מומלץ לקחת משככי כאבים?האם ללכת בכוח על הרגל למרות הכאבים ?כמה זמן ימשך הסיוט. בברכה לאה

לאה שלום, בהנחה שצולמת לאחר 6 שבועות והשבר ללא תזוזה, אזי יש להמשיך לדרול לפי יכולת ולהפעיל הקרסול. במידה ואת כאובה וקשה לך לבד, פני לפיזיותרפיה. בכל מקרה של אי בהירות, פני לבדיקת אורטופד חוזרת. בברכה ד"ר אלון בורג

11/09/2011 | 11:16 | מאת: לאה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול