קרית אתא

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/09/2011 | 22:01 | מאת: אריה כהן

אני בן 15.5 וסובל מפלאטפוס. אני לומד בטכני ומתוקף היותי חניך בבית ספר זה, אני נאלץ לנעול נעליים צבאיות. יש לי מדרסים (מוכנים לפי תבנית גבס) ועדיין סובל מכאבים. ביצעתי סריקה רפואית ולא נמצאו חריגות. לפי דברי הרופא, " תהליך התבגרות". מבקש במלצות לאורטופד בכדי להזמין נעל צבאית יעודית ומותאמת. בברכה, אריה 052-872-3083

06/09/2011 | 23:44 | מאת: דנה

שלום אריה, ממש לא רופאה, אבל - אם אתה מקרית אתא או חיפה, מומלץ מאוד להגיע לבדיקה אצל ד"ר אייל מלמד. מומחה, חכם, ובעל הבנה לצרכים של החולה. הוא גם יוכל להמליץ לךאיפהואיך לבנות נעליים מתאימות. הוא מקבל בבית חולים רמב"ם, וגם בקליניקה פרטית בחיהפה וגם בטבעון. בהצלחה דנה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול