תחושת נימול בבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/08/2011 | 22:52 | מאת: נימלולים

שלום רב, לאחרונה חזרתי מטיול בן שלושה ימים בספרד, בו הלכתי ממושכות וביום השלישי כפות הרגלים כאבו מאוד, גם במנוחה. מאז הטיסה חזרה לארץ אני חשה בנימול בבוהן שמאל בעיקר בבוקר ובערב. בהתחלה הנימול היה בשתי הרגליים וכעת רק בשמאלית. אני בת 31 בריאה באופן כללי. על מה הדבר יכול להצביע?, ומה עלי לעשות? תודה

30/08/2011 | 11:23 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יתכן ונגרמה לך פגיע עצבית מקומית בגלל לחץ מנעל לא מתאימה או שהכאבים קורנים מהגב. בכל מקרה אין הרבה מה לעשות אך במידה ונמשך, פני לבדיקת אורתופד. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול