ניתוח להשתלת גיד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/08/2011 | 16:44 | מאת: דניאל

שלום רציתי לשאול מהם סיכויי ההצלחה בניתוח השתלת גיד בכף הרגל במקום העצב כאשר יש DROPFOOT?

דניאל שלום, האם אתה מתכוון לניתוח להעברת גיד? לא משתילים גיד במקום עצב שנפגע. ניתוחים להעברת גידים נעשים בד"כ בילדים ולא במבוגרים, כיוון שנדרש מעין "חינוך מחדש" של המערכת. בד"כ ניתן לפתור את בעיית הDROP על ידי סדים מתאימים. בברכה ד"ר אלון בורג

29/08/2011 | 14:34 | מאת: דניאל

כן אתה צודק זה ניתוח להעברת גיד אני בן 18.ניתן בגיל כזה לבצע את הניתוח הנ"ל? מהם הסיכונים במידה והוא לא יצליח? תודה רבה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול