כאב בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/08/2011 | 12:39 | מאת: ארנה פרי

כרעם ביום בהיר בעודי הולכת את מסלול ההליכה היומיומי שלי(6 קמ)היכה בי כאב עז בגב כף רגל שמאל,בכאבים חזקים היגעתי הביתה ומאז(כחודשיים)הכאב ממשיך,אינני יכולה ללכת מרחקים(גם קצרים)הכאב נודד ליפעמים לצד החיצוני של הרגל ליפעמים לקרסול הרגל מעט נפוחה ומלבד מנוחה הכאבים קימים וכל צעד כרוך בכאבים וגורם לי ליצלוע,הייתי אצל אורטופד ששלח אותי לבדיקת emgבתוצאותיה היו תקינות.הבעיה לא אובחנה קיבלתי משחה להקלת הכאב שאינה משפיעה כלל,האם יש אפשרות לעזור לי???תודה ארנה

ארנה שלום, ייתכן ומדובר בשבר מאמץ בכף הרגל. על מנת לאבחן יש לבדוק אותך שוב, ולצלם את כף הרגל (גם אם צולמת בעבר). בד"כ הפתרון לשבר מאמץ הוא מנוחה. בברכה ד"ר אלון בורג

30/08/2011 | 09:17 | מאת: ארנה

שמחתי לקבל את תשובתך אמנם כף הרגל צולמה ולא נימצא שבר.אצלם שנית (רנטגן) בהתאם להמלצתך וגם אולטרסאונד כהמלצת הרופא המטפל.האם חודשיים(של כאבים) הינו פרק זמן סביר לאור ההבחנה המשוערת שלך.והאם כדאי לחבוש את כף הרגל בינתיים?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול