רגל שמאל נפוחה.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/08/2011 | 02:57 | מאת: זיוה

אני בת 72.לפני כשנה עברתי צינתור. מזה כ-15 שנים יש לי יתר לחץ דם המאוזן ע"י תרופות: נורמיטן 50 ואזודיפ 10 אטאקנד 16 פלאויקס וליפיטור 80.לאחרונה רגל שמאל מתנפחת בקרסול. ניסיתי להוריד לואזודיפ 5. הרגל עדיין מתנפחת . הנפיחות יורדת בלילה וחוזרת בצהרים.כשאני דורכת על הרגל אני מרגישה כאילו דורכת על ספוג.

28/08/2011 | 10:50 | מאת: דנה

שלום זיוה, ממש לא רופאה, אבל - מה שאת מתארת יכול הליות תופעה של כלי דם, של לב, של כל מיני דברים אחרים. כדאי לגשת לבדיקת רופא משפחה. דנה

זיוה שלום לפי מה שאת מתארת יש בעיה בהחזר הורידי פני לרופא משפחה או לכירורג כלי דם. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול