קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/08/2011 | 00:27 | מאת: שלו

כמה זמן לוקח לקרסול מרוסקת להיתחבר חזרה אחרי ניתוח תודה מראש

28/08/2011 | 02:19 | מאת: דנה

שלום שלו, ממש לא רופאה אבל... כתבת קרסול מרוסק, אבלאל אמרת מה סוג השבר או הפציע,ה ולא אמרת מה סוג הניתוח שאמרו לך. נדמה לי, שבלי זה יהיה קשה מאוד לתת לך הערכה כלשהי. (ובכל מקר,ה תמיד מוטב להתייעץ עם הרופא המנתח בעניין של זמן החלמה וכו. בכל זאת, הוא זה שראה את הרגל , ואין כמו מראה עיניים בעניין הזה). דנה

שלום רב כלל האצבע (או בוהן...) זה 6 שבועות להחלמה/חיבור השבר. כמובן שיש יוצאי דופן, תלוי איזה שבר ומה מיקומו המדוייק והטיפול בו. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול