פלטפוס?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/08/2011 | 06:05 | מאת: שלומית

שלום, בני בן 14, ונראה כאילו יש לו פלטפוס, אורתופד מאיזור הצפון אמר שזוהי כף רגל גמישה ולא צריך לעשות שום דב. אני מעוניינת לקבל חוות דעת נוספת. האם אפשר להמליץ על אורטופד טוב? תודה.

28/08/2011 | 02:17 | מאת: דנה

שלום שלומית, ממש לא רופאה, אלב - אם את מאזור צפון- אני ממליצה לפנות לד"ר איל מלמד, עובד ברמב"ם. מקבל בקליניקה פרטית במוריה בחיפה, וגם בטבעון. איש רציני, מבין ואמין ובעיקר- מאוד מאוד אנושי! דנה

שלום רב בעקרון, פלטפוס גמיש אינו דורש התערבות פרט למדרסים. יש יוצאים מן הכלל אשר להם יש כאבים ועייפות של כף הרגל ולעיתים ניתן להציע להם ניתוח. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול