חום בכף הרגל במהלך ריצה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/08/2011 | 16:19 | מאת: אור

בשבוע האחרון במהלך ריצה על הליכון (8.0-8.5 קמ"ש) כפות הרגליים שלי מתחממוח מאוד אני עם נעליים טובות וגרביים נושמות כמו כן אני כבר שנים רצה/הולכת מה הסיבה לכך? ומה עלי לעשות?

28/08/2011 | 02:12 | מאת: דנה

שלום אור, ממש לא רופאה, אבל ... ממה שאת מתארת לא לגמרי אפשר להבין או לתת תשובה רצינית באינטרנט. יכול להיות שיש לך נעליים שאינן מתאימות, יכול להיות שאת מתאצמת יותר מהדרוש, יכול להיות שאת אחרי יום של מאמץ ואת סובלת ממאמץ יתר, ויכול להיות שיש גם סיבות אחרות. כדאי לפנות לרופא ספורט , או מומחה כף רג ל וקרסול, או אפילו לרופא משפחה בשלב הראשון, כדי לשלול בעיות של כלי דם למשל וכדו'. בהצלחה דנה

שלום רב דנה צודקת. על פניו לא נשמע כמו בעיה ממקור אורטופדי. יש לפנות לרופא משפחה לבדיקה. בברכה, ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול