ציפורן שחורה וכאב ברגל-כף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/08/2011 | 16:06 | מאת: רועי

שלום רב מזה 10 חודשים סובל מתחושת כאב לא נעימה בכף הרגל לאחרונה הכאב מתגבר בעוצמה בלילה ומקרין לכף הרגל. שמתי לב שזה מתחיל מציפורן ברגל שמאל שבצבע שחור,קיבלתי שם כנארה מכה. רופא אורטופד חשד בניורמה שלח לבדיקת אוטרא סאונד ולא נמצא דבר כמו כן לעיתים כאב מתחלף באזור כף הרגל לאיזה שעה ונעלם,אגב מדוע הכאב מתגבר בלילה? ומה מומלץ לעשות במצב זה? בברכה רועי

רועי שלום, לא ניתן לאבחן לפי תיאורך ללא בדיקה מדוקדקת. לעיתים יש צורך במספר בדיקות ובדיקות הדמייה על מנת לאבחן. האם פנית לרופא עור לבדוק מדוע ציפורן שחורה? יש לשלול פתולוגיה תחת הציפורן. פנה לרופא עור לבדיקת הצפורן ולאורטופד כף רגל וקרסול. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול