זכר לשבר בהדמיות מאוחרות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/08/2011 | 01:00 | מאת: אני

שלום רב. אני בת 30. לפני כשנתיים עברתי טראומה בקרסולי והיה חשד לקו שבר עדין בעצם עקב אנטריורית לפי צילום רנטגן רגיל. שנה אחרי הפציעה באם.אר.איי לא היה ממצאפתולוגי בעצם וגם לא במיפוי עצמות עם חומר ניגוד ולא בסי.טי עם חומר ניגוד שבוצעו כשנה וחצי לאחר הפציעה- לא ראו ממצא פתולוגי בעצם. יתכן שהיה שבר שהתאחה תוך שנה ולא רואים שום ממצא בהדמיות המאוחרות לפציעה (כשנה-שנתיים לאחר הפציעה).

22/08/2011 | 15:28 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

כן, אך יותר סביר כי מראש לא היה שם שבר. בברכה - דר' טיטיון.

22/08/2011 | 18:00 | מאת: אני

איני יכולה לראות את שאלתי כדי שאוכל להבין את תשובתך. על מה ענית "כן"?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול