כאבים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/12/2003 | 07:17 | מאת: אתי

לד"ר שלום אני בת 37.5 מזה כחודש וחצי סובלת בכאבים בברך בצד ימין בדרך כלל הכאב בבוקר ואחר כך נעלם ישנה גם הרגשה לפעמים שהברך ננעלת (לאחרונה עברתי דירה וגם כנראה הרמתי דברים די כבדים) עשיתי צילום ובצילום כתוב יש אי סדירות בטיביה פרורסימלית מדיאלית ומומלץ לעשות מיפוי עצמות. אבקש לדעת מה פרוש אי סדירות בטיביה פרורסימלית מדיאלית ומה אפשרויות הטיפול בזה תודה רבה אתי

11/01/2004 | 12:25 | מאת: ד"ר זאב אשכול

אי סדירות השוקה (הטיביה) המדיאלית (הפנימית) מתארת מצב של שחיקה בדרגה כשהיא. המצב עלול לנבוע מנזק סחוסי, שייתכן כי מקורו הוא בנזק מניסקאלי. כדי לברר עניינך באופן אחראי, יש לבדקך ולשקול בדיקות נוספות בהתאם. השלימי הברור במסגרת אורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול