שינוי באצבע הצמודה לבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/08/2011 | 19:35 | מאת: יפה ורדי

לאחרונה האצבע ברגל ימין התעקמה ומשנה את המנח שלה ביחס לשתי האצבעות השכנות. האצבע אינה גמישה ולאחרונה החלה גם לכאוב ולהקשות עלי לנעול נעלים וללכת. מה יכולה להיות הסיבה ולמי עלי לפנות? ברקע יש בעיות עמוד שדרה בחוליות הצוואר ובגב התחתון עם בלט בחוליה צווארית שלוחץ על עמוד השדרה. תודה על תשובתכם

15/08/2011 | 12:57 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

נשמע שאת סובלת מהתפתחות בוהן שניה פטישית (Hammer toe). פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. הטיפול בבעיה במידה וטיפול שמרני לא עוזר, הוא ניתוחי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול