כאבים בעקב רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/08/2011 | 20:10 | מאת: אלכס

שלום , אני בן 32 עם מעט עודף משקל. מזה כמה חודשים אני מרגיש כאבים עזים בעקב של הרגל השמאלית במיוחד אחרי עמידה ממושכת. ניסיתי לחבוש את הרגל ולמרוח משחות אבל זה עוזר לכמה שעות בלבד ואז הכאב חוזר. מה יכולה להיות הסיבה לזה. תודה מראש , אלכס

אלכס שלום כאבים בעקב יכולים להיות ממספר סיבות, מקור של גיד אכילס, בורסה, עצם העקב עצמה, פציה פלנטרית, ועוד. על מנת לקבל אבחון ממליץ לפנות לאורטופד במקום מגוריך, בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול