נקעים חוזרים מזה כשנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/07/2011 | 17:52 | מאת: דודי

בשנה האחרונה נקעתי את הרגל כ-10 פעמים לערך, מספר בדיקות שבוצעו לא הראו על פגיעה כל שהיא. לאחרונה ביצעתי בדיקת c.t ותוצאותה הן:" מודגם os navicularis מישמאל. מבנה גרמי ומרווחים מפרקים שמורים. מודגמת הסננה קלה של השומן בגאטר לטרלי משמאל". ברצוני לדעת מה פירוש הדברים ומה אפשרויות הטיפול העומדות בפני? בתודה מראש.

29/07/2011 | 10:44 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ממצאי בדיקת ה-CT חסרי משמעות. במידה וקיימת חוסר יציבות פונקציונאלית של הקרסול עם נקעים חוזרים, גם אם אין ממצא משמעותי בבדיקות העזר, במידה וטיפול פיזיוטרפי מתאים ואינטנסיבי לא עזר, הטיפול בבעיה הוא ניתוחי. פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול